Eerste Connaisseurprijs in november

De horeca krijgt er weer een prijs bij. In november wordt de eerste Connaisseurprijs uitgereikt. Het gaat om een gastronomische prijs waarbij kennis van wijnen en spijzen, een goede reputatie en een warm hart voor de gastronomie voorop staat.
De prijs is in het leven geroepen door het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. De eerste uitreiking vindt plaats ergens in november in het tophotel Okura in Amsterdam. Het Gilde van Nederlandse Meesterkoks wil met de prijs het aanzien verbeteren en het op een hoger plan brengen.


Eerste Connaisseurprijs in november


De horeca krijgt er weer een prijs bij. In november wordt de eerste Connaisseurprijs uitgereikt. Het gaat om een gastronomische prijs waarbij kennis van wijnen en spijzen, een goede reputatie en een warm hart voor de gastronomie voorop staat.
De prijs is in het leven geroepen door het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. De eerste uitreiking vindt plaats ergens in november in het tophotel Okura in Amsterdam. Het Gilde van Nederlandse Meesterkoks wil met de prijs het aanzien verbeteren en het op een hoger plan brengen.
Volgens Gildevoorzitter Cees Helder is het niet vanzelfsprekend dat een chef-kok met de Connaisseurprijs aan de haal gaat. De prijs kan ook gaan naar een restaurantbezoeker, journalist of smaakprofessor, meldt Helder in De Telegraaf.
Enkele belangrijke personen achter deze prijs zijn naast Helder Constant Fonk, Robert Kranenborg, Gerrit Greveling, Joop Braakhekke, Yvo van Regteren Altena (journalist) en een redactielid van het Stan Huygens Journaal.


Eerste Connaisseurprijs in november


De horeca krijgt er weer een prijs bij. In november wordt de eerste Connaisseurprijs uitgereikt. Het gaat om een gastronomische prijs waarbij kennis van wijnen en spijzen, een goede reputatie en een warm hart voor de gastronomie voorop staat...