Camping Rotterdam

De fotograaf is al jaren actief op Camping Rotterdam.
Het is over, het is voorbij, het is gebeurd. Camping Rotterdam is verdwenen. Camping Rotterdam was wel een succes en komt terug. Vijf dagen, het is mooi zat. Majorettes, vikingen, mooie mensen, vreselijk lelijke mensen, een complete wielerploeg, niet te vergeten The Cuban Brothers, ik heb ze gezien op Camping Rotterdam. Ik heb gebingoot, was toeschouwer bij de grootse Fred Kaps Goochelwedstrijd. Club Fa, neee, maskertje heb ik niet nodig, zie er nog fruitig genoeg uit. Camping Rotterdam , het is mooi geweest, volgend jaar komen wij wel weer.

Foto's
Camping Rotterdam
2004
Foto's
het is linke soep
2004
Foto's
Camping Rotterdam
2005
Foto's
Camping Rotterdam
2006
Geen foto's !!
De Tegenbeweging
Anno 2006

 

Het is over, het is voorbij , Camping Rotterdam is geweest. Volgend jaar een nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Na lang en rijp beraad, hertelling van de uitgebrachte stemmen, was het een nipte overwinning en zijn zij uitgeroepen tot:
Het gezelligste stel van
Camping Rotterdam.

<<<<<<

Unaniem verkozen door de tegenbeweging tot:
de gezelligste medewerkster van
Camping Rotterdam
 

>>>>>>

Donderdagavond opende Camping Rotterdam weergaloos met The Ever Changing Band, Nederlands 85 beste muzikanten, wisselden na elk nummer van formatie. Op vrijdagavond streken The Cuban Brothers neer op de camping, het publiek had massaal gehoor gegeven aan het feit dat je deze boy’s minimaal één keer in je leven moet hebben gezien. Op zaterdagavond kreeg, Robin Matrix, de winnaar van de Fred Kaps Goochelwedstrijd een staande ovatie en werden er waanzinnige prijzen gewonnen bij de Superbingo van Boys’rus. Op zondag kwamen er een heleboel gayminded people af op Bill’s Birthday, waarbij de wet T-shirt verkiezing het populairste onderdeel was.

Maar ook overdag was het een drukste van jewelste bij Camping Rotterdam. Er zijn heel wat nieuwe liefdes opgebloeid bij de All You Need is Love Caravan. En wat was het lachen bij de Waardeloze Campingkampioenschappen. Ook de Boomerang Caravan en het Use-it Infopunt waren een geweldig succes. Club Fa heeft een heleboel mensen verwend met massages, maskers, voetenbadjes en een manicure. De Vikingen namen zondagmiddag het terrein even over en de Majorettes van het Jaar waren reuze blij met hun prijs.


Camping Rotterdam strijkt tussen
6 en 10 juli neer op het Noordereiland.

Op deze prachtige plek kan er weer volop genoten worden van puur vermaak. Camping Rotterdam heeft dan ook niet voor niets gewonnen in de categorie Leukste Stadsevenement van de Nationale Evenementen Prijzen. Het enige evenement ooit dat voor de tweede keer genomineerd is. De nieuwe campingfamilie zal ervoor zorgen dat de campinggast weer een fijne tijd heeft.
Daarom is er volop geïnvesteerd in het programma.

Met trots delen ze mee dat op vrijdag 7 juli The Cuban Brothers de feesttent op zijn kop gaan zetten!

De organisatie van Camping Rotterdam kan vol trots meedelen dat op 19 mei de enige echte stadscamping van Nederland bekroond is met een eerste prijs. Samengevat was het oordeel van de jury: ‘ De jury van de Nationale Evenementenprijzen vindt dat door het nieuw en levendig houden van dit bijzondere evenementenconcept, het overleven van een gedwongen verhuizing die zelfs goed uitpakte en de professionele organisatie dat Camping Rotterdam de eerste prijs in deze categorie verdiend’.

Hoofdact tijdens Camping Rotterdam zijn The Cuban Brothers! Op 7 juli verwachten wij dat heel Nederland op het campingterrein staat om deze helden te zien. De uit Havana afkomstige The Cuban Brothers zijn opgegroeid met een dieet van soulful en sexy tunes en laten zich inspireren door beatmasters vanuit de hele wereld. Hun frisse manier van live entertainen zorgt voor veel enthousiasme bij het publiek. The Cuban Brothers combineren performance met muziek en comedy en zorgen keer op keer voor veel energie tijdens hun gigs. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat je ze kent van MTV, waar ze muziekspecials en de MTV Awards hebben gepresenteerd. Momenteel zijn ze bezig met een eigen serie voor MTV.

Tragisch is de aftocht van de campingfamilie Beukenhorst. Wegens enorme schulden hebben Geja (Olga Huizinga) en haar zoon Brammetje (Richard Groenendijk) besloten dat ze de enige echte stadscamping van Nederland verkopen aan de familie Fortuin. Rocky (Coen van Vlijmen) en zijn vrouw Charèl (Eva-Lise Geerlings) zijn verheugd dat ze eindelijk weer aan de slag kunnen. Met de centen van oom Karel (Paul van Soest). Voor de familie Fortuin staat voorop dat de campinggasten een fijne tijd hebben. Klant is koning, keizer en admiraal. Hoe groot de stress achter de schermen ook is. Om een groot succes te maken van de camping heeft Rocky zich als franchisenemer gekoppeld aan een grote internationale campingketen. Dit kan dus alleen maar zorgen voor een goed geoutilleerde camping.

  
 

010webdesign.nl